معرفی
عدس را وقتی برشته میکنیم دیگر جزو تنقلات و آجیلها به حساب میآید. عدس برشته یک میانوعده بسیار مغذی میباشد که میتوان مستقلا یا در سالاد و یا با شیر میل کرد. عدس که جزو بنشنهاست وقتی بو داده و برشته میشود همچون گندمک و برنجک بسیار خوشمزه میشود به طوری که میتوان آن را به تنهایی مصرف کرد. اما تا چه حد از خواص بینظیر عدس اطلاع داریم؟ در عدسها ویتامینهای گروه B، منیزیم، روی و پتاسیم به وفور یافت میشوند. همچنین عدس سرشار از فیبر میباشد که فیبرها به جلوگیری از یبوست و بهبود عملکرد روده بسیار کمک زیادی میکنند.
مشخصات فنی
- وزن۲۵۰ گرم
- محل تولیدتهران
- استان تولیدتهران
پدیده ترابی –
پیشنهاد میییشود
کاربر خریدار محصول –
نمیدونم سلیقه ایه