معرفی
قهوه فوری نوعی قهوه است که از عصاره قهوه خشک تهیه میشود. دقیقاً مانند نحوه دم کردن قهوه معمولی، عصاره آن با دمکردن دانههای آسیابشده قهوه تهیه میشود، اگرچه غلیظتر است. پس از دمکردن، آب از عصاره خارج میشود تا قطعات خشک یا پودری به دست آید که هر دو با اضافه شدن به آب حل میشوند.
یکی از مهمترین خواص نسکافه این است که یکی از بزرگترین منابع آنتی اکسیدان در رژیم غذایی مدرن ماست. اعتقاد بر این است که محتوای آنتی اکسیدانی بالای آن مسئول بسیاری از فواید نسکافه است
مشخصات فنی
- وزن۲۰۰ گرم
- محل تولیدتهران
- استان تولیدخراسان رضوی
محمود رضا جمشیدی گهر –
اگه اهل خوردن قهوه هستید بدردتان نمیخورد نه بو دارد نه طعم
فریبرز زراعت طلب –
کیفیت بسیار خوبی چه از لحاظ طعم و چه ظاهر داره