معرفی
به زعفران به دست آمده از قسمت کلاله رشته های زعفران، زعفران سرگل گفته می شود. به این دلیل که برای به دست آوردن زعفران سرگل قسمت بالایی رشته زعفران جداسازی می شود به این نام مشهور است. جدا سازی قسمت زرد رنگ رشته زعفران سبب شده تا همه ی آن شامل رشته های خوش رنگ و قرمز باشد و از این رو بالاترین کیفیت و بهترین میزان رنگ دهی را در بین سایر انواع زعفران دارد.
مشخصات فنی
- وزن۴.۶۰۸ گرم
- استان تولیدخراسان جنوبی
- محل تولیدقائنات
کاربر خریدار محصول –
خوبه بد نیست ولی نظر کلی روبعد استفاده میگم در کل خوبه
آیناز بهرامی –
اگه یه نیم گرم از بیرون بخرین با پول این نه گرم باور کن زعفران بیشتری دارین حداقل همش زعفرانه
اصلا زعفران نیست نه میشه سابیدش نه رنگ خاصی داره نه بو و مزه ای
دیگه نمیدونم نرمه بود یا ریشه ذرت هرچی بود افتضاح بود من فکر کردم چون تولید بومی هست ارزون تره درواقع انتظار زعفران درجه ۲ داشتم با قیمت مناسب تر اما این اصلا هیچی نگم بهتره پولتونو دور نریزید خلاصه
مرجوع شد
کاربر خریدار محصول –
بو که نداشت بسته بندی خوب ولی کادو گرفتم همچنوز نمیدونم
کاربر خریدار محصول –
برای من نرمه زعفران ارسال شده بود