معرفی
شربت سکنجبین یکی از بهترین نوشیدنیها در “طب سنتی” است که دافع صفراست و صفرای اضافی بدن را خارج میکند سکنجبین از عسل و سرکه ساخته میشود که نفوذ غذا را به سلولهای بدن افزایش میدهد. شربت سکنجبین التهاب ناشی از گرما را میکاهد و در نهایت سموم بدن را به همراه ادرار یا عرق بیرون میآورد. میتواند ملین و مسهلی مفید باشد. اگر سکنجبین با تخم کاسنی و کمی گلاب تهیه شود، نوشیدنی پرسودی خواهد شد و خصوصاً برای آنهایی که طبعی گرم داشته یا کسانی که مبتلا به نفخ هستند منافع زیادی دارد، ولی برای مبتلایان به زخم معده زیانبخش است. مصرف آن نفوذ غذا به سلولهای بدن از جمله سلولهای کبد را افزایش میدهد. اگر کاهو را با سکنجبین یا سرکه بخورید، اشتها آور است. اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تبهای طولانی و مداوم است. اسطوخودوس گیاهی است بی ضرر که همه میتوانند از آن استفاده کنند. فقط برای اشخاص صفراوی مزاج خوب نیست و باعث آشفتگی میشود. اینگونه اشخاص باید آن را با سکنجبین یا کتیرا بخورند.
مشخصات فنی
- حجم۱۰۰۰
- ارگانیکبله
- وزن بستهبندی۱۲۰۰
- استان تولیداصفهان
- محل تولیدکاشان
- سایر توضیحاتاین محصول را با نسبت ۱ به ۸ با آب مخلوط کرده و بدون نیاز به شکر میل کنید .
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.