معرفی
یکی از سوغاتهای محبوب شهرستان استهبان،انجیر میباشد.استهبان بزرگترین باغ شهر انجیر دیم جهان محسوب میشود و در این شهر،درختان انجیر متفاوتی وجود دارد و انواع متنوعی از انجیر بدست میآید.یکی از گونههای انجیر،انجیر سیاه درختی نام دارد.این محصول نادر طعم ترش و شیرینی را داراست و از لحاظ شکل ظاهری به رنگ بنفش تیره وجود دارد و در زبان عامیانه به آن انجیر سیاه درختی میگویند.محصول مورد نظر کاملاً طبیعی و بهداشتی میباشد و با دارا بودن مقادیر زیادی کربوهیدرات،پروتئین،کلسیم،پتاسیم و آهن میتواند موجب درمان یبوست،کاهش فشارخون،افزایش سلامتی استخوانها شود. انجیر خشک منبع خوبی از فیبر های محلول میباشد که کمک میکند به مدت طولانی سیر بمانید و یبوست را نیز درمان میکند. انجیرها سرشار از ویتامینهای(A،B1،B2)منگنز،پتاسیم،منیزیم،مس،آهن و فسفر هستند.سطح بالای پتاسیم و سطح پایین سدیم برای افرادی که دارای فشار خون بالای هستند مناسب است.کلسیم بالای موجود در انجیر باعث افزایش سلامتی استخوانها میشود.موکیلاژ بالای آن به درمان و محافظت از گلو درد کمک میکند. انجیرها حاوی یک نوع آنتی اکسیدان به نام فنول میباشند که به کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و انواع مختلف سرطان کمک میکند.
جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی پس از شستشو در جای خشک و خنک نگهداری شود.
مشخصات فنی
- وزن۳۰۰۰ گرم
- ابعاد بستهبندی۲۳x23x13
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- این محصول به تنهایی طعم لذیذی دارد و از آن میتوان جهت تهیه شربت،لواشک،جوشانده و مربای خانگی استفاده کرد. - ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم: کربوهیدرات (۶۹گرم) - چربی (۱/۳گرم) - پروتئین (۴/۳گرم) - کلسیم (۱۲۶میلیگرم) - پتاسیم (۷۷میلیگرم) - آهن (۳گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود. روشهای نرم کردن دانههای انجیر: ۱.پس از شستشو دانههای انجیر،آن را در آب ولرم قرار دهید. ۲.قرار دادن دانههای انجیر در مجاورت بخار آب (مانند بخار آب کتری یا سماور یا دستگاههای بخور) ۳.انجیر را در فریزر بگذارید و پس از انجماد،در دمای محیط قرار دهید تا به حالت عادی بازگردد.
کاربر خریدار محصول –
نسبت به قیمت عالی بود و اندازه اش هم متوسط بودن . بعضی هاش یکم مزه ترشی داشت که طبیعیه برای انجیر سیاه این مزه
علیرضا اخطاری پیله رود –
مقداری خشک و سفت هستش و برای هر دندانی مناسب نیستش، اما برای خیس کردن واقعا عالی هستش و پیشنهاد میکنم حتما بخرید
رضا حکیمی لقب –
اتجیر خوبی هست
همین طوری اصلا نمیشه خوردش حتما باید توی آب خیسوندش
من خودم توی چایی میندازم
داخل حشره و … هم از هر ۱۰۰ تا یکی پیدا میشه
کاربر خریدار محصول –
از خریدم راضیم نسبت به قیمتش عالیه
امیر فرنادی –
خوب بود ولی تا حالا انجیر خشک سیاه رو ندیده بودم
علی صیادی –
قبلا سفارش داده بودم خوب بود دوباره سفارش دادم
علی صیادی –
قابل قبول از بیرون ارزان تر است
کاربر خریدار محصول –
ترشیده بودن
کاربر خریدار محصول –
من سه چهار دفعه می ریزم توی پارچ آب می ریزم در پارچو می بدم خوب می تکونم بعد آب می ریزم روش میذارم تو یخچال. بعد چند ساعت خوب می خیسن. بعد اینایی که اومدن رو آب را درشونو باز می کنم چون احتمال داره چند تایی داخلشون خراب باشه دیگه بقیش سالمن
معصومه کاظمی –
بستگی داره یکی بخاطر پولش که به صرفه هست می خره
کاربر خریدار محصول –
استفاده از محصول فوق را توصیه میکنم.
قیمت در تخفیف مناسب است.
کاربر خریدار محصول –
قیمت عالی
بعضی از انیجر ها یکمی ترشه
کاربر خریدار محصول –
انجیر خوبیه.فقط اشکال اینجاست که بدون خیس کردن نمیشه خورد.خیلی خشک
سیدمهدی حسينی نسب –
دفعه اول خرید خوب بود و قیمت خیلی منصفانه ولی دفعه دوم خیلی بد بود کلآ شانسی
علیرضا اخطاری پیله رود –
برای خیس کردن واقعا عالی هستش
vمژگان عباسی بیدلی –
بسیار بد و کهنه و کرم خورده و فاسد اصلا توصیه نمیکنم نخرید
کاربر خریدار محصول –
انجیرها برای هر دندانی مناسب نیست خیلی سفته و کوچک