معرفی
برنج بینام با کیفیت ترین برنج کشت دوم ایرانی می باشد که در استان مازندران کشت می شود. کشت دوم به برنج هایی گفته می شود که پس از برداشت برنج کشت اول کاشت می شود. از نظر ظاهری این نوع برنج معمولا چاق تر به نظر می رسد و از عطر، طعم، و قد فوق العاده ای برخوردار است.
برای پخت این برنج بهتر است از قبل به مدت یک تا ده ساعت در آب به همراه سنگ نمک خیسانده شود تا ری و عطر برنج بیشتر شود. همچنین در حین جوشیدن برنج، اضافه کردن یک پیمانه آب سرد به قابلمه باعث شوک به برنج و در نتیجه ری بیشتر می شود.
مشخصات فنی
- وزن۱۰۰۰۰ گرم
- ارگانیکبله
- استان تولیدمازندران
- اندازه دانهدانه کامل
- بازهی وزن۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم
- رنگ برنجسفید
- عنوان برنجدوباره کشت
- نوع برنجساده
- محل تولیدمازندران
- سایر توضیحاتکشت دوم سورت شده دانه بلند سفید رنگ ارگانیک
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.