معرفی
منظور از برنج دودی برنج هایی هستند که عطر و طعم دود به خود دارند، برنج دودی بطور معمول جهت مخلوط کردن با برنج های دیگر مورد استفاده قرار میگیرد برنج حاضر نمونه ی با کیفیتی ازین نوع برنج هاست افرادی که طعم برنج های پخته شده روی آتش و داخل روستا را تجربه کرده اند حتما از طعم این برنج خوششان خواهد آمد
محصول مورد نظر نیم دانه میباشد و چون با برنج دیگر خودتان مخلوط خواهید کرد هم طعم دود خواهید داشت و همچنین بسیار به صرفه تر از برنج های دودی دیگر است
معمولا این برنج را برای طبخ به نسبت یک به پنج (یک پیمانه برنج دودی با ۵ پیمانه برنج معمولی) قاطی میکنند که البته این نسبت ، بسته به سلیقه شما از میزان طعم دود بیشتر یا کمتر متفاوت است
مشخصات فنی
- وزن۱۰۰۰ گرم
- ارگانیکبله
- استان تولیدگیلان
- اندازه دانهنیم دانه
- رنگ برنجسفید
- عنوان برنجطارم هاشمی و شیرودی
- نوع برنجدودی
- محل تولیدگیلان
میلاد تقی پور –
خوب و خوب بود
کاربر خریدار محصول –
برای چهرنفر مادرم دوسه قاشق ازین برنج میریزه عطرش خوبه خیلی عطرش بلند نمیشه اما طعمش خوبه
محمد سلیمان ابادی –
اونقدری بو نداره
لیلا مشیری –
ازبوش خوشم نیومد دوست نداشتم
سمانه کابلی –
خوشعطر و خوشمزه اس.و یه قاشق غذا خورى برا سه پیمونه برنج، واقعا معطر و خوش خوراک میکنه برنج رو
کاربر خریدار محصول –
خوش طعم و خوش عطر
مجید دارابی دوستانی –
مناسب برای پخت و پز