معرفی
حبه عناب فریزفروت(قندرژیمی) با شکل مکعب، سالم ترین و جذاب ترین جایگزین شکلات،قند و نبات واست که با آن می توانید بصورت متفاوت از مهمانان خود پذیرایی کنید، عناب خواص بسیاری دارد (تنظیم کننده قند خون، آرامش بخش و تنظیم ضربان قلب، برطرف کننده آسم و تنگی نفس، تقویت کبد و کبد چرب و …)
حبه عناب از پودر عناب خشک بدون هسته تهیه می شود .این مدل حبه کاملا ارگانیک و طبیعی است و هیچگونه مواد افزودنی مانند شکر یا قند مصنوعی ندارد. اگر از عناب بخاطر تردی و وجود هسته استفاده نمی کنید این حبه ها جایگزین عالی می باشد.
مشخصات حبه عناب فریزفروت :
وزن: ۶۰ گرم ( ± ۵ )
مخلوطی از پودر عناب با انواع طعم های ساده،زرشک،زردآلو،توت،زنجبیل و قهوه وجود دارد که برای سلیقه های متفاوت درنظر گرفته شده است.
خواص عناب برای لاغری
میزان کالری عناب کم است و در عوض پر از ویتامینها، مواد معدنی و فیبرهای غذایی است.
در ۱۰۰ گرم میوه عناب، ۷۷ درصد از ویتامین C مورد نیاز بدن برای یک روز وجود دارد.
در ۱۰۰ گرم میوه عناب، نیم درصد پتاسیم، ۱۰ گرم فیبرهای غذایی، ۲۰ گرم کربوهیدرات و یک گرم پروتئین هست. (منبع)
عناب به خاطر داشتن کالری پایین و فیبر غذایی بالا یکی از سالمترین خوردنیها محسوب میشود.
خواص عناب برای لاغری از طریق خوردن این میوه به جای عادت پرخوری امکانپذیر است.
روش دیگری لاغری با عناب مصرف جوشاندهی برگ عناب است که اثر لاغر کننده دارد.
عناب، خواب آور است
عناب و عناب خشک در طب تکمیلی به عنوان نوعی خوابآور و آرامبخش شناخته میشود.
خواص عناب در طب سنتی
رفع گلودرد و تندخویی از جمله خواص عناب در طب سنتی است.
موضوعِ آرامبخش بودن و کم کردن عصبانیت و اضطراب بر اثر مصرف عناب در پزشکی مدرن نیز مورد تأیید قرار گرفته است (منبع)
تقویت سیستم ایمنی بدن
هرچند مقدار ویتامینهای دیگر در عناب کم است، ولی میوه عناب سرشار از ویتامین C است که خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن و از جمله پیشگیری از سرطان را دارد. (منبع)
علاوه بر ویتامین C که نقش آنتیاکسیدان را در بدن بازی میکند، عناب به دلیل دارا بودن اسیدهای (polysaccharides) (triterpenic) (flavonoids)، معدن آنتیاکسیدان محسوب میشود.
مشخصات فنی
- وزن۶۰ گرم
- نوع شیرینیساده
- محل تولیدمشهد مقدس
- استان تولیدخراسان رضوی
- سایر توضیحاتدر دمای زیر ۴۰ درجه سانتی گراد نگهداری شود. دور از تابش مستقیم آفتاب باشد. در معرض مستقیم رطوبت قرار نگیرد. در ضمن از آنجا که این محصول در خلا تولید میشود باید در ظرف دربسته نگهداری شود تا ترد و پفکی باقی بماند. اگر ساعتها در معرض هوای آزاد باشد خراب نمیشود فقط نرم میشود و ترد بودنش را از دست میدهد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.