معرفی
برنج دودی برنج هایی هستند که عطر و طعم دود به خود دارند، برنج دودی بطور معمول جهت مخلوط کردن با برنج های دیگر مورد استفاده قرار میگیرد برنج حاضر نمونه ی با کیفیتی ازین نوع برنج هاست افرادی که طعم برنج های پخته شده روی آتش و داخل روستا را تجربه کرده اند حتما از طعم این برنج خوششان خواهد آمد
معمولا این برنج را برای طبخ به نسبت یک به چهار (یک پیمانه برنج دودی با ۴ پیمانه برنج معمولی) قاطی میکنند که البته این نسبت ، بسته به سللیقه شما از میزان طعم دود بیشتر یا کمتر متفاوت است
برای پختن هم تفاوتی بین این برنج با سایر برنجها نیست و باید حدود یک ساعت خیساند و سپس به روش کته یا آبکش طبخ نمود
مشخصات فنی
- وزن۵۰۰۰ گرم
- ارگانیکبله
- استان تولیدگیلان
- اندازه دانهدانه کامل
- رنگ برنجسفید
- عنوان برنجهاشمی
- نوع برنجدودی
- محل تولیدآستانه اشرفیه
فرهاد وطن خواه –
خوبه عطر خوبی داره مقدار یک پیمونه تو هر سه تا چهار پیمونه میشه استفاده کرد
amir hosein dastjerdi –
تمیز و خوب
کاربر خریدار محصول –
هنوز استفاده نکردم اما بوش زیاد بود تخفیف خورده می ارزه
توحید خردمندی –
برنج خیلی خوب و خوش عطر.حتما پیشنهاد میکنم
غلامرضا ظفری دیزجی –
سلام
کیفیت خوبی دارد و پر دود است و حتما باید با برنج معمولی ترکیب شود، اگر برنج عادی تازه است بهتر است برنج دودی را زودتر خیس کرد و بعد با برنج تازه ترکیب کرد تا به طور یکدست پخته شوند، خریدش را پیشنهاد میکنم.
علیرضا رسولی –
نظر خاصی ندارم.
در کل خوب بود
متشکرم از عوامل سایت محصول سرا
علیرضا علیخانی –
باید حدود ۲۰ درصد از پخت برنج تان از این برنج باشد
طعم مطبخ و نان هیزمی و…
بسیار عالی است
کاربر خریدار محصول –
با درصد خیلی کم با برنج قاطی بشه حس و بو و طعم خوبی میده به برنج به شرطی که خیلی کم بزنید